Meerdere aanhoudingen bij onderzoek schietincident

woensdag 29 oktober 2014

Weert - De politie heeft dinsdagavond 28 oktober een onderzoek ingesteld naar een incident waarbij is geschoten. Vier personen zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens- & Munitie (WWM).

Incident

Rond 19.00 uur kreeg de politie melding van een verdachte situatie bij eenpand aan de Roermondseweg. Daarbij zou geschoten zijn. Toen agenten ter plaatsearriveerden kwamen er twee personenauto's aangereden en bleek dat de bewoner metzijn auto reeds bij het pand te staan. Bij nadere controle bleek dat de auto vande bewoner inderdaad kogelgaten had, waarna de vier mannen zijn aangehouden. Bijonderzoek werden geen vuurwapens aangetroffen. Het betreft een 43-jarige man uitDeurne, een 62-jarige man uit Eindhoven, 56-jarige Weertenaar en de bewoner vanhet pand, allen zijn lid van de Outlaw Motorcycle Gang (OMG) ?Hells Angels?.

Onderzoek

Er zijn geen andere personen aangetroffen in de directe omgeving en debetrokken personen zijn niet gewond geraakt bij het incident. De aangehoudenverdachten worden gehoord over wat er zich heeft afgespeeld bij het pand. Onderandere met de hulp van een speurhond en politiemedewerkers is dinsdagavondonderzoek verricht in de woning en loods op het terrein. De betrokkenpersonenauto's, zijn in beslaggenomen in verband met technisch onderzoek.Getuigen die informatie hebben over het incident worden verzocht om contact opte nemen met de politie via 0900 - 8844 of geheel anoniem via 0800-7000.

(2014132460)

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weert | 112 alarmeringen Weert | Goedkoop Tanken in Weert | Supermarkten in Weert | Weerbericht Weert