Drie aanhoudingen in onderzoek naar drugsbezit

woensdag 13 november 2013

Weert - De politie heeft afgelopen vrijdag twee personen aangehouden in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

Informatie over mogelijke handel in verdovende middelen enmogelijk vuurwapenbezit was voor de politie aanleiding om een onderzoek in testellen. Door agenten werden afgelopen vrijdag doorzoekingen gehouden in eenwoning aan De Groenling en een woning aan de Oelemarkt in Weert. Daar werdenenkele honderden euro's aan contanten en een hoeveelheid verdovende middelenaangetroffen en in beslag genomen. Tevens werd een pand in Roermond doorzocht.Hierbij is niets in beslag genomen. Een 34-jarige man en een 18-jarige vrouw uitWeert zijn aangehouden. Dinsdag 12 november werd een 49-jarige man uit Weert nanader onderzoek eveneens aangehouden in deze zaak.

Waar meld ik drugsoverlast?

Bestrijding van de lokale handel in harddrugs heeft de volleaandacht van de politie. De politie pakt elke plaats aan waar wordt gedeald. Hetgebruik van drugs leidt namelijk tot meer criminaliteit en heeft schadelijkeeffecten voor de volksgezondheid.

Bel met de politie via 0900 - 8844 als u vermoedt dat er in uwbuurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Want de politie kan de drugsbestrijdingniet alleen doen en heeft uw hulp nodig.

201310004

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weert | 112 alarmeringen Weert | Goedkoop Tanken in Weert | Supermarkten in Weert | Weerbericht Weert